Warning: Declaration of WCS_Query::get_endpoint_title($endpoint) should be compatible with WC_Query::get_endpoint_title($endpoint, $action = '') in /home/larissas/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-subscriptions/includes/class-wcs-query.php on line 0
Betaalmethoden – La Vie Panty

Eenvoudig betalen

 • Automatische incasso (iDEAL)
 • Creditcard
Automatische incasso (iDEAL)

Eenvoudig betalen via automatische incasso

Automatische incasso via iDEAL

Met een automatische incasso via iDEAL betaal je eenvoudig en automatisch jouw panty abonnement. Er zijn geen transactiekosten aan verbonden. Door eenmalig jouw eerste periode af te rekenen, zullen de maandelijkse kosten van het panty abonnement automatisch geincasseerd worden. De bezorgperiode kies je zelf bij het afsluiten van jouw abonnement en is later nog te wijzigen in jouw account omgeving.

Is het veilig?

Ja. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode waarbij je direct geld overmaakt vanaf je eigen bankrekening. Jouw bank garandeert een succesvolle betaling en veiligheid van de transactie. iDEAL is in 2015 geïntroduceerd en in sindsdien zijn meer dan een miljard transacties verwerkt. Ruim 100.000 webshops en andere organisaties hebben iDEAL geïmplementeerd als betaalmethode. iDEAL is geïntegreerd met de online bankomgevingen van de grootste Nederlandse banken.

Hoe werkt het?

Met iDEAL betaal je vanuit je eigen, online bankomgeving. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door jouw bank.

 1. Bij het afrekenen met iDEAL kies je voor je eigen bank
 2. Je wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving van jouw bank en gevraagd om in te loggen
 3. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft alleen de betaling te bevestigen met een e-dentifier of code
 4. Wanneer dit gedaan is, bevestigt jouw bank de betaling direct en word je teruggestuurd naar de website
 5. La Vie Panty verwerkt de bestelling direct
Creditcard

Eenvoudig betalen met creditcard

Automatisch betalen met creditcard

Met een creditcard betaal je eenvoudig en automatisch jouw panty abonnement. Er zijn geen transactiekosten aan verbonden en je bent altijd verzekerd. Door eenmalig jouw eerste periode af te rekenen, zullen de maandelijkse kosten van het panty abonnement automatisch geincasseerd worden. De bezorgperiode kies je zelf bij het afsluiten van jouw abonnement en is later nog te wijzigen in jouw account omgeving.

Is het veilig?

Ja. Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Neem bijvoorbeeld Visa: in totaal verwerkt Visa wel 109 miljard transacties per jaar. De wereldwijd bekende creditcard bedrijven zoals MasterCard, Visa en American Express bieden uitgebreide kopersbescherming en -verzekering, waardoor jouw aankoop altijd verzekerd is.Hoe werkt het?
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jouw kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.

 1. Kies bij het afrekenen voor creditcard (MasterCard, Visa of American Express)
 2. Vul de volgende gegevens in
  1. Naam kaarthouder
  2. Nummer creditcard
  3. Verval datum
  4. CCV code (3 cijferige code op de achterkant van de creditcard)
 3. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld
 4. Wanneer de betaling door jou geautoriseerd is word je teruggestuurd naar de website
 5. La Vie Panty verwerkt de bestelling direct


HULP NODIG?

Zijn er onduidelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!


CONTACT PAGINA