Warning: Declaration of WCS_Query::get_endpoint_title($endpoint) should be compatible with WC_Query::get_endpoint_title($endpoint, $action = '') in /home/larissas/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-subscriptions/includes/class-wcs-query.php on line 0
Uitgeroepen tot beste panty van 2018 – La Vie Panty

De panty’s van
La Vie Panty
Bekend merk

La Vie Panty werkt enkel met Marcmarcs panty’s om een hoge kwaliteit te garanderenComfort 40 in de Volkskrant

“Comfortabele, betaalbare panty voor door de week en in het weekend. Mooi doorschijnend, niet te veel glim en goede pasvorm. Geeft een elegant en vrouwelijk gevoel!”Top kwaliteit

Dankzij het sterke elastaan blijven de panty’s langer mooi en is de kans op ladders kleiner.Geproduceerd in de EU

De panty’s zijn geproduceerd in Italie en worden wereldwijd verkocht. De panty’s voelen beter aan, zien er beter uit en gaan ook langer mee.

“De mooiste en comfortabelste panty
volgens de Volksrant


Lees hier het artikel

Ultra Sheer 15

Mooie matte panty met versterkte teen. Met doorschijnende taille, platte naden en katoenen kruisje. De Ultra Sheer 15 biedt ultieme zachtheid dankzij Aloë Vera!
 • COMPOSITIE
 • MATEN
 • KLEUREN

COMPOSITIE

88% polyamide, 12% elasthan

MATEN

S, M, L, XL, XXL

KLEUREN

Zwart, donkergrijs, navy, muskaat, kasjmier, dune


Stel jouw abonnement samen

Sheer 20

Mooie matte panty met versterkte teen. Met doorschijnende taille, platte naden en katoenen kruisje. De Sheer 20 biedt ultieme zachtheid dankzij Aloë Vera!
 • COMPOSITIE
 • MATEN
 • KLEUREN

COMPOSITIE

89% polyamide, 11% elasthaan

MATEN

S, M, L, XL, XXL

KLEUREN

Zwart, donkergrijs, navy, kastanje, muskaat, dune


Stel jouw abonnement samen

Comfort 40

Semi-doorzichtige panty met versterkte teen. Met platte naden en katoenen kruisje. De Comfort 40 biedt ultieme zachtheid dankzij Aloë Vera. In februari 2018 als beste getest door de Volkskrant!
 • COMPOSITIE
 • MATEN
 • KLEUREN

COMPOSITIE

87% polyamide, 13% elasthaan

MATEN

S, M, L, XL, XXL

KLEUREN

Zwart, bijna zwart, donkergrijs, marineblauw


Stel jouw abonnement samen
marcmarcs panty

Opaque 70

Ondoorzichtige, microfiber panty met versterkte teen. Met platte naden en katoenen kruisje. De Opaque 70 biedt ultieme zachtheid dankzij Aloë Vera!
 • COMPOSITIE
 • MATEN
 • KLEUREN

COMPOSITIE

85% polyamide, 15% elasthaan

MATEN

S, M, L, XL, XXL

KLEUREN

Zwart, donkergrijs, marineblauw


Stel jouw abonnement samen
Marcmarcs Opaque 70
HET MERK

Panty’s van Marcmarcs

La Vie Panty garandeert kwalitatieve panty’s door samenwerking met het bekende merk Marcmarcs. Fijn Europees vakmanschap en klassiek ontwerp staan bij Marcmarcs op nummer 1.

Europese kwaliteit

Elke panty wordt geproduceerd in de beste Europese fabrieken. Europa is de enige regio met fabrieken met generaties ervaring, wat leidt tot consistente, superieure panty’s die niet alleen beter aanvoelen en er beter uitzien, maar ook langer meegaan.

Toewijding aan ontwikkeling

De panty’s van Marcmarcs zijn de fijnste gemaakte met de meest innovatieve materialen. Blijven innoveren staat voorop en het ontwikkelingsteam blijft experimenteren met nieuwe vezels, combinaties van materialen en alternatieve productie methodes.

Kwaliteitscontrole

Marcmarcs produceert kleine hoeveelheden panty’s, zodat dat het kwaliteitsniveau gecontroleerd kan worden. De panty’s worden onder de meest extreme omstandigheden getest op slijtage, om een optimale draagervaring te borgen!

Bezoek de website van Marcmarcs