Warning: Declaration of WCS_Query::get_endpoint_title($endpoint) should be compatible with WC_Query::get_endpoint_title($endpoint, $action = '') in /home/larissas/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-subscriptions/includes/class-wcs-query.php on line 0
FAQ – La Vie Panty

Veelgestelde
vragen


De panty’s


 • Zijn de panty’s van hoge kwaliteit?
 • Waar worden de panty’s geproduceerd?
 • Uit welke panty’s kan ik kiezen?
 • Kan ik een panty kopen zonder abonnement?
Zijn de panty’s van hoge kwaliteit?

Absoluut. La Vie Panty werkt enkel met Marcmarcs panty’s om een hoge kwaliteit te garanderen. Dankzij het sterke elastaan blijven de panty’s langer mooi en is de kans op ladders kleiner. De Comfort 40 is door de Volkskrant zelfs uitgeroepen tot de beste panty van Nederland!

Marcmarcs produceert kleine hoeveelheden panty’s, zodat dat het kwaliteitsniveau gecontroleerd kan worden. De panty’s worden onder de meest extreme omstandigheden getest op slijtage, om een optimale draagervaring te borgen!

Waar worden de panty’s geproduceerd?
Elke panty wordt geproduceerd in de beste Europese fabrieken. Europa is de enige regio met fabrieken met generaties ervaring, wat leidt tot consistente, superieure panty’s die niet alleen beter aanvoelen en er beter uitzien, maar ook langer meegaan.

Uit welke panty’s kan ik kiezen?

In de Gold en Diamond abonnementen kun je kiezen uit de Ultra Sheer 15, de Sheer 20, de Comfort 40 en de Semi Opaque 70. Lees hier meer over de panty’s.

In het Surprise Me Deluxe abonnement laat je jezelf elke keer weer verrassen en ontvang je elke maand een andere panty in een uniek design.

Kan ik een panty kopen zonder abonnement?

Nee, helaas niet. Je hebt wel de mogelijkheid om jouw gepersonaliseerde panty abonnement aan te passen via Mijn AccountHULP NODIG?

Zijn er onduidelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!


CONTACT PAGINA


Het abonnement


 • Welk abonnement past bij mij?
 • Hoe wijzig, pauzeer, hervat of annuleer ik mijn abonnement?
 • Tot wanneer kan ik mijn abonnement wijzigen, pauzeren, hervatten of annuleren?
 • Wanneer wordt het maandelijkse bedrag afgeschreven?
Welk abonnement past bij mij?

Dat verschilt natuurlijk per persoon. Draag je een paar keer per week panty’s? Ga dan zeker voor het Diamond abonnement. Wil je juist liever verrast worden met luxe panty’s in unieke designs? Kies dan voor het Surprise Me Deluxe abonnement.

We raden je bijvoorbeeld in de koude winter maanden aan om een hoger denier en een donkere kleur te kiezen, zodat jouw benen lekker warm blijven.

Het belangrijkste is dat je jouw abonnement altijd kunt wijzigen! 


Hoe wijzig, pauzeer, hervat of annuleer ik mijn abonnement?

Heb je te veel of te weinig panty’s per maand, wil je liever een andere kleur of maat, of heb je er even genoeg? Geen probleem, jij wijzigt, pauzeert of stopt jouw abonnement wanneer je wilt!

 1. Ga naar Mijn Account bovenaan de pagina
 2. Klik op ‘Abonnement’
 3. Pas jouw abonnement aan naar jouw behoeftes
 4. Klik vervolgens op ‘wijzigingen opslaan’

Tot wanneer kan ik mijn abonnement wijzigen, pauzeren, hervatten of annuleren?

Je kan jouw abonnement uiterlijk 3 dagen voor de door jou gekozen leveringsperiode wijzigen, pauzeren, hervatten of annuleren. Doe je dit later dan 3 dagen voor de leveringsperiode, dan zullen de wijzigingen pas ingaan na de eerstvolgende levering.

Bijvoorbeeld: als jij hebt gekozen voor verzending rond de 25e van de maand, dan kun je jouw abonnement uiterlijk de 22e nog aanpassen. Doe je dit later dan de 22e, dan zullen de wijzigingen pas ingaan na de eerstvolgende levering.


Wanneer wordt het maandelijkse bedrag afgeschreven?

Op de dag dat jij je abonnement afsluit. Dus is het vandaag de 12e? Dan de 12e van elke maand.

Wil je meer weten over de automatische afschrijving? Klik hier! 

Gegevens wijzigen


 • Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!
 • Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?
 • Hoe wijzig ik mijn adresgegevens?
Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik eerst op Mijn Account bovenaan deze pagina. Klik vervolgens op ‘wachtwoord vergeten?’. Vervolgens vul je jouw email-adres in en krijg je een e-mail met een link om jouw wachtwoord te wijzigen.


Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

Je kunt al je persoonlijke gegevens wijzigen via de volgende stappen:

 1. Ga naar Mijn Account bovenaan de pagina
 2. Klik op ‘Accountgegevens’
 3. Maak de gewenste wijzigingen
 4. Klik vervolgens op ‘wijzigingen opslaan’

Hoe wijzig ik mijn adresgegevens?

Je kunt je adres wijzigen via de volgende stappen:

 1. Ga naar Mijn Account bovenaan de pagina
 2. Klik op ‘Adressen’
 3. Wijzig jouw adres

Vergeet niet om op ‘wijzigingen opslaan’ te klikken!


Wakibi


 • Wat is Wakibi?
 • Waarom investeert La Vie Panty in ondernemers in ontwikkelingslanden?
 • Krijgt La Vie Panty het geld terug?
Wat is Wakibi?

Wakibi is een non-profit organisatie die dagelijks de strijd tegen armoede aangaat door kredietverleners wereldwijd en ondernemers in ontwikkelingslanden via een online platform met elkaar te verbinden.

Wakibi biedt de mogelijkheid om kleine leningen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Voor elke verkochte panty draagt La Vie Panty via het Wakibi platform 50 cent bij aan deze kleine leningen.

Wil je meer weten over Wakibi? Klik hier!


Waarom investeert La Vie Panty in ondernemers in ontwikkelingslanden?

Omdat wij geloven dat het belangrijk is om zelfstandig en zelfvoorzienend te zijn. En ondernemers worden dankzij de kleine leningen zelfstandiger en vaak ook zelfvoorzienend.

Maar niet alleen voor die ondernemer zelf heeft jouw investering effect. Ook binnen een gemeenschap voegt een Kleine lening veel toe. Ondernemers die succes hebben, kunnen meer besteden en investeren in de lokale economie.


Krijgt La Vie Panty het geld terug?

Nee. Is de kleine lening afbetaald door de ondernemers? Dan gebruiken wij dit geld voor een nieuwe kleine lening! Het investeringsbudget wordt hierdoor elke maand groter: zo kunnen we gezamenlijk een groeiende impact maken.


Verzenden


 • Wat zijn de verzendkosten?
 • Wanneer worden mijn panty’s geleverd?
 • Krijg ik een Track & Trace code?
 • Help, ik heb mijn panty’s niet ontvangen!
 • Waar levert La Vie Panty?
 • Ik heb het verkeerde product ontvangen.
Wat zijn de verzendkosten?

De verzending van jouw panty’s is geheel gratis. Ongeacht het aantal panty’s!


Wanneer worden mijn panty’s geleverd?

Jij kunt zelf kiezen of jouw panty’s worden verzonden rond de 5e, 15e of 25e van de maand. Je kiest deze periode tijdens het afsluiten van jouw abonnement, maar je kunt dit altijd wijzigen in Mijn Account.

Onze panty’s zijn altijd voorradig, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.


Krijg ik een Track & Trace code?

Jouw panty’s worden gewoon via de brievenbus geleverd! Zo hoef je niet thuis te zijn om jouw nieuwe panty’s in ontvangst te nemen.


Help, ik heb mijn panty’s niet ontvangen!

Wij gaan er van uit dat je jouw panty’s op tijd zult ontvangen. Mochten jouw panty’s meer dan vijf werkdagen te laat zijn, neem dan contact met ons op via onze contact pagina.


Waar levert La Vie Panty?

La Vie Panty levert in heel Nederland.


Ik heb het verkeerde product ontvangen.

Dat is vervelend. Bij La Vie Panty kijken we jouw bestelling altijd zorgvuldig na. Is er toch iets mis gegaan en heb je een andere panty ontvangen dan je besteld hebt? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina Wij zullen voor jou een juiste oplossing vinden.

Retourneren


 • Mag ik de panty’s retourneren?
 • Op welke termijn mag ik retourneren?
 • Hoe kan ik de panty’s retourneren?
 • Kan ik mijn panty abonnement annuleren?
 • Wanneer krijg ik het bedrag teruggeboekt?
 • Waar vind ik het formulier voor herroeping?
Mag ik de panty’s retourneren?

Panty’s vallen wettelijk (volgens het herroepingsrecht) onder de categorie hygiënische producten. Deze artikelen mogen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet verbroken is of als het product defect is.

Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je de panty(‘s) wilt hebben, voordat je deze uit de verpakking haalt.


Op welke termijn mag ik retourneren?

Wij snappen dat het dagelijks leven erg druk kan zijn. Bij La Vie Panty heb je daarom langer de tijd om jouw product te retourneren. Wij stellen een termijn van 30 dagen, zonder opgave van reden, om je te beroepen op het herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag je het panty pakket bekijken en beoordelen. Na het herroepen van je abonnement, dien je het panty pakket uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen.


Hoe kan ik de panty’s retourneren?

Om te annuleren of te retourneren kun je gebruik te maken van het formulier voor herroeping. Klik hier voor Bijlage 1 – formulier voor herroeping. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken, want ook zonder formulier geldt het herroepingsrecht. Je dient ons wel schriftelijk op de hoogte te stellen via post of e-mail. 

Na het herroepen van je panty’s, dien je deze uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen. Je kunt deze retourneren naar

La Vie Panty

Goudse Rijweg 511a

3031CG Rotterdam


Kan ik mijn panty abonnement annuleren?

Jouw abonnement kan altijd geannuleerd worden, tenzij deze al zijn verzonden. Jouw panty’s worden verzonden rond de 5e, 15e of 25e van de maand, afhankelijk van jouw keuze.

Om te annuleren kun je contact met ons opnemen via onze contact pagina. Zodra jouw abonnement is geannuleerd, zal je per e-mail een bevestiging ontvangen. Wij zullen binnen 14 dagen na deze annuleringsbevestiging het geld terug storten op jouw rekening.

Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het formulier voor herroeping. Klik hier voor Bijlage 1 – formulier voor herroeping


Wanneer krijg ik het bedrag teruggeboekt?

Je krijgt het volledige orderbedrag teruggestort. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zullen de  panty’s met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij betalen dit binnen een termijn van 14 dagen na ontbinding terug, op dezelfde wijze als dat jij ons betaald hebt. Ontbinding betekent in dit geval het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van herroeping van jouw panty abonnement.


Waar vind ik het formulier voor herroeping?