Warning: Declaration of WCS_Query::get_endpoint_title($endpoint) should be compatible with WC_Query::get_endpoint_title($endpoint, $action = '') in /home/larissas/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-subscriptions/includes/class-wcs-query.php on line 0
Verzenden en retourneren – La Vie Panty

Verzenden en
retournerenVerzenden


 • Wat zijn de verzendkosten?
 • Wanneer worden mijn panty’s geleverd?
 • Krijg ik een Track & Trace code?
 • Help, ik heb mijn panty’s niet ontvangen!
 • Waar levert La Vie Panty?
 • Ik heb het verkeerde product ontvangen.
Wat zijn de verzendkosten?

De verzending van jouw panty’s is geheel gratis. Ongeacht het aantal panty’s!


Wanneer worden mijn panty’s geleverd?

Jij kunt zelf kiezen of jouw panty’s worden verzonden rond de 5e, 15e of 25e van de maand. Je kiest deze periode tijdens het afsluiten van jouw abonnement, maar je kunt dit altijd wijzigen in Mijn Account.

Onze panty’s zijn altijd voorradig, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.


Krijg ik een Track & Trace code?

Jouw panty’s worden gewoon via de brievenbus geleverd! Zo hoef je niet thuis te zijn om jouw nieuwe panty’s in ontvangst te nemen.


Help, ik heb mijn panty’s niet ontvangen!

Wij gaan er van uit dat je jouw panty’s op tijd zult ontvangen. Mochten jouw panty’s meer dan vijf werkdagen te laat zijn, neem dan contact met ons op via onze contact pagina.


Waar levert La Vie Panty?

La Vie Panty levert in heel Nederland.


Ik heb het verkeerde product ontvangen.

Dat is vervelend. Bij La Vie Panty kijken we jouw bestelling altijd zorgvuldig na. Is er toch iets mis gegaan en heb je een andere panty ontvangen dan je besteld hebt? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina Wij zullen voor jou een juiste oplossing vinden.Retourneren


 • Mag ik de panty’s retourneren?
 • Op welke termijn mag ik retourneren?
 • Hoe kan ik de panty’s retourneren?
 • Kan ik mijn panty abonnement annuleren?
 • Wanneer krijg ik het bedrag teruggeboekt?
 • Waar vind ik het formulier voor herroeping?
Mag ik de panty’s retourneren?

Panty’s vallen wettelijk (volgens het herroepingsrecht) onder de categorie hygiënische producten. Deze artikelen mogen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet verbroken is of als het product defect is.

Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je de panty(‘s) wilt hebben, voordat je deze uit de verpakking haalt.


Op welke termijn mag ik retourneren?

Wij snappen dat het dagelijks leven erg druk kan zijn. Bij La Vie Panty heb je daarom langer de tijd om jouw product te retourneren. Wij stellen een termijn van 30 dagen, zonder opgave van reden, om je te beroepen op het herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag je het panty pakket bekijken en beoordelen. Na het herroepen van je abonnement, dien je het panty pakket uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen.


Hoe kan ik de panty’s retourneren?

Om te annuleren of te retourneren kun je gebruik te maken van het formulier voor herroeping. Klik hier voor Bijlage 1 – formulier voor herroeping. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken, want ook zonder formulier geldt het herroepingsrecht. Je dient ons wel schriftelijk op de hoogte te stellen via post of e-mail. 

Na het herroepen van je panty’s, dien je deze uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen. Je kunt deze retourneren naar

La Vie Panty

Goudse Rijweg 511a

3031CG Rotterdam


Kan ik mijn panty abonnement annuleren?

Jouw abonnement kan altijd geannuleerd worden, tenzij deze al zijn verzonden. Jouw panty’s worden verzonden rond de 5e, 15e of 25e van de maand, afhankelijk van jouw keuze.

Om te annuleren kun je contact met ons opnemen via onze contact pagina. Zodra jouw abonnement is geannuleerd, zal je per e-mail een bevestiging ontvangen. Wij zullen binnen 14 dagen na deze annuleringsbevestiging het geld terug storten op jouw rekening.

Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het formulier voor herroeping. Klik hier voor Bijlage 1 – formulier voor herroeping


Wanneer krijg ik het bedrag teruggeboekt?

Je krijgt het volledige orderbedrag teruggestort. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zullen de  panty’s met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij betalen dit binnen een termijn van 14 dagen na ontbinding terug, op dezelfde wijze als dat jij ons betaald hebt. Ontbinding betekent in dit geval het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van herroeping van jouw panty abonnement.


Waar vind ik het formulier voor herroeping?